Whatsapp'tan yaz Çağrı Merkezimiz

Destek

Destek

TYT Tüm Dersler+AYT Eşit Ağırlık Dopingi

Görsel ve işitsel anlatım teknikleri kullanılarak hazırlanan Doping Hafıza TYT Tüm Dersler + AYT Eşit Ağırlık Seti, içerdiği geniş anlatımlı Ders İçerik Videoları, binlerce soru ve soru çözüm videoları içeren Soru Bankası ve öğrencilerin eksikliklerini tespit eden yapay zeka destekli Akıllı Test paneli ile üniversite adaylarının en büyük yardımcısı olmaya hazır.

Alanında uzman hocalarımız tarafından hazırlanan Doping Hafıza TYT+AYT Eşit Ağırlık Dopingi ile ders içerik videoları, görsel ve işitsel anlatım tekniklerinin yanında klasik anlatım tarzıyla da her seviyedeki öğrencilere hitap etmektedir. Online eğitimin getirmiş olduğu avantajlardan birisi olan erişim kolaylığı ile TYT+AYT Eşit Ağırlık eğitim paketinizi sınav gününe kadar dilediğiniz yerden, sınırsızca kullanabilirsiniz. .

Sürekli güncellenen ve içerdiği binlerce soru ile Doping Hafıza öğrencilerine özel olarak hazırlanmış olan, kolaydan zora çeşitlenen Video Çözümlü Soru Bankası ile öğrenciler çözemediği soruların video çözümünü izler, nerede ne yanlış yaptığını hocalarımızın anlatımıyla rahatlıkla belirleyebilir. .

Öğrencimizin hangi konuda eksik kaldığının tespitinde yetersiz kaldığı durumlarda ise devreye Doping Hafıza tarafından hazırlanan ve Türkiye’de bir ilk olan yapay zeka destekli Akıllı Test Paneli girmektedir. Bu panelde, eksik olduğunuz konular yapay zekanın tespitiyle tarafınıza bildirilmekle birlikte yine yapay zekanın yardımıyla ilgili ders videosuna yönlendirilirsiniz. İlgili ders videosunu izleyip eksiklerinizi kapattıktan sonra çözemediğiniz sorular için yapay zekanın sunduğu seviyenize yönelik muadil sorular ile tekrardan soru çözümüne başlayabilirsiniz. Böylece eksikliklerinizi yapay zekanın yardımıyla daha hızlı ve pratik bir şekilde kapatmış olup, zaten kısıtlı olan zamanınızı daha etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. .

Doping Hafıza TYT+AYT Eşit Ağırlık Dopingi sürekli güncellenen içeriğiyle gerek zengin anlatımlı ders videoları, gerekse içerdiği binlerce video çözümlü Soru Bankası ve Akıllı Test Paneli sayesinde üniversite adaylarının en büyük desteği olmaya devam ediyor.

İlginizi çekebilecek

benzer blog içerikleri